DJ | UniSound Entertainment - UniSound DJ Drive-in Shows voor ieder feest
UniSound
Menu
Menu
UniSound
audio | visual | lighting
Ga naar de inhoud

op onze website. UniSound Entertainment is een bedrijf dat zich richt op verhuur van betaalbare beeld-, licht- en geluidsinstallaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
U kunt bij ons installaties huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties, trainingen, etc.. Maar ook zijn wij thuis op feesten en partijen met de UniSound Drive-in Show.

Kijkt u maar eens rustig rond op onze site en mocht u vragen hebben mail deze dan naar info@unisound.nl

Met vriendelijke groet,

Danny Paans

Door de jarenlange ervaring van onze DJ's maken zij van iedere gelegenheid een feest. Voorafgaand aan de boeking is er eerst een kennismakingsgesprek, hierin zullen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn op de feestlocatie. Bij een boeking ontvangt u een wensenlijst van ons. In deze lijst kunt u precies aangeven wat de wensen zijn voor uw feest, denk hierbij o.a. aan het genre muziek, het thema van het feest etc... Zodra wij de wensenlijst retour hebben ontvangen gaan wij hiermee aan de slag om een passend programma samen te stellen.

Het is tenslotte uw feest.

UniSound Wedding
Wedding drive-in show
UniSound Promo Car
UniSound met Formido Girls
DJ Huren - DJ Assen - DJ Drenthe - DJ Overijssel - DJ Groningen - DJ Friesland  - DJ Zwolle - Drive In Show - Bruiloft DJ - DJ Boeken - Drive In Show overijssel - DJ voor bruiloft - DJ voor feest - DJ Hoogeveen - Drive In Show - Drive In Show bruiloft - Wedding Party
UniSound Entertainment

Bosweg 26 | 7973 KZ | Darp
Tel: 06-15457798
info@unisound.nl
www.unisound.nl
KvK nr: 01169842
Terug naar de inhoud