DJ | UniSound Entertainment - UniSound DJ Drive-in Shows voor ieder feest
UniSound
Menu
Menu
Ga naar de inhoud
UniSound White Wedding drive-in show
Welkom

Op onze website. UniSound Entertainment is een bedrijf dat zich richt op verhuur van betaalbare beeld-, licht- en geluidsinstallaties voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.
U kunt bij ons installaties huren voor bijvoorbeeld vergaderingen, presentaties, trainingen, etc.. Maar ook zijn wij thuis op feesten en partijen met de UniSound Drive-in Show.

Kijkt u maar eens rustig rond op onze site en mocht u vragen hebben mail deze dan naar info@unisound.nl

Met vriendelijke groet,

Danny Paans

UniSound Demo Party

Waarom de UniSound Drive-in Show?

     
Door de jarenlange ervaring van onze DJ's maken zij van iedere gelegenheid een feest. Voorafgaand aan de boeking is er eerst een kennismakingsgesprek, hierin zullen wij aangeven wat de mogelijkheden zijn op de feestlocatie. Bij een boeking ontvangt u een wensenlijst van ons. In deze lijst kunt u precies aangeven wat de wensen zijn voor uw feest, denk hierbij o.a. aan het genre muziek, het thema van het feest etc... Zodra wij de wensenlijst retour hebben ontvangen gaan wij hiermee aan de slag om een passend programma samen te stellen.

Het is tenslotte uw feest.

    
Het Party Team.

Wedding drive-in show
UniSound Promo Car
UniSound met Formido Girls
UniSound Wedding
Natuurlijk Trouwen

Op Zondag 3 november 2019 staan wij op de 3e editie van Trouwbeurs "Natuurlijk Trouwen" op Landgoed Overcinge in Havelte. Landgoed Overcinge laat je ervaren hoe deze meest romantische dag van je leven eruit kan zien. Samen met de leukste leveranciers uit de branche worden jullie voorzien van de nieuwste trends, ideeën en inspiratie. Trouwen op een landgoed is om nooit te vergeten.

De toegang (13.00-17.00 uur) is GRATIS

Zondag 3 november organiseert Natuurlijk Trouwen haar 3e trouwbeurs op Landgoed Overcinge in Havelte.
Voor meer informatie kijk op www.love-forever.nl
Demo Party 2019
DJ Huren - DJ Assen - DJ Drenthe - DJ Overijssel - DJ Groningen - DJ Friesland  - DJ Zwolle - Drive In Show - Bruiloft DJ - DJ Boeken - Drive In Show overijssel - DJ voor bruiloft - DJ voor feest - DJ Hoogeveen - Drive In Show - Drive In Show bruiloft - Wedding Party
UniSound Entertainment
Bosweg 26 | 7973 KZ | Darp
Tel: 06-15457798
info@unisound.nl
www.unisound.nl
KvK nr: 01169842
Terug naar de inhoud